FONTOS TÁJÉKOZTATÁS + JÓVÁÍRÁS ÉS SÜRGŐS KÖZLEMÉNY!

Kedves vendégeink

Kedves Vendégek, mint tudjátok a vízmelegítő kazán (is) megsérült a tűzben, emiatt a kiesett meleg víz szolgáltatásra, béreltünk 2db 500 literes bojlert, amit külön, engedéllyel tudtunk rácsatlakoztatni a hálózatra. Az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy az előzetes becslések ellenére, ez az 1000l még nem garantálja a teljes körű megoldást, és előfordul, hogy délutánra - este felé már csak 30-31 fokos vizet produkál a rendszer. Ezért múlt héten újabb kérésünk után megengedték, hogy további bővítést eszközöljünk! Ennek nyomán megrendeltünk 2 db 1000 literes bojlert. Így hamarosan duplájára, azaz 2000 literre emeljük a meleg víz szolgáltatást. Addig is, még egy kis türelmet kérünk!

A kompenzálásként adott 14 NAPOT JÓVÁÍRTUK minden érvényes bérlettulajdonos részére és további kedvezményként az ’all inclusive 360’ bérletet július 14-ig 139.900.-Forintért tudjátok megvásárolni! A részleteket lásd lentebb.

A wellness részlegen működnek a szaunák: infra, finn és fény, kivétel a jacuzzi, amely a meleg víz hiányában - átmenetileg- nem üzemel.

Elérhető a MASSZÁZS és a SZOLÁRIUM is! 
 
Fizetés a helyszínen, készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. Ha a fentiekkel kapcsolatban lenne kérdésetek, vagy a részletfizetés iránt érdeklődnétek, küldjetek levelet Paulányi Richárd sales manager kollégánknak a [email protected] címére. 

Ezúton is szeretnénk még egyszer kifejezni hálánkat a Tűzoltóknak, a Rendőröknek és a Kollégáinknak, és mindenkinek köszönetet mondani a segítségéért és az állhatatos munkájáért! 

Kedves Vendégeink, Nektek is köszönjük a pozitív hozzáállást, a támogatásotokat és a hűségeteket! 

Oxygen Fáy Vezetősége