Csapattag bemutatása

Oroszvári Kata

jóga, fascia tréning, masszázs

Csoportos óra oktató

Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta, 
NMPT Isntruktor, Funkcionális Fascia Tréner, ARNI Instruktor, Kinesiology és Sport Tape, Dorn Terapeuta
Masszázsok

Oroszvári Katalin Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta.

Életem utóbbi 15 évében fokozatosan találtam meg újra az utamat. Egész életemben mozogtam, gyerekként családi szinten már masszíroztam, gimnáziumban biológia szakon végeztem.

Ehhez az irányhoz kanyarodtam vissza némi kitérő után, és szívem-lelkem arra teszem fel, hogy szakmailag és emberileg is mindig a legjobb segítséget tudjam adni. 15 éve jógázom, 12 éve tanítom is, megújítva a nyugati ember számára a legújabb kutatásokkal. Ehhez jött mozgás a testtartáskoordinálás NMPT-vel, Bene Máté Természetes Mozgás Minta Tréningjével, a lazító, CORE erősítő Funkcionális Fascia Tréninggel és a Pilates-szel.

Ez utóbbiakból egybegyúrtam egy csoportos edzést, de magánban, személyre szabottan, egyéni tartáselemzéssel is szeretettel várok mindenkit!

Az Elixir Fitnessben egy külön kialakított helységben, szeretettel várom vendégeimet az alábbi egyéni kezelésekre: -masszázsok: svéd, thai olajos, thai matracos, lágy csontkovácsolás, Reflexzónás talpmasszázs, Breuss masszázs, köpölyözés, mézes masszázsok -kineziológiai és sport tape ragasztás állapotfelméréssel haladó szinten -Dorn terápia, ami egy ízületi finom korrekciós technika, lazító masszázzsal, mozgásterápia javaslattal egybekötve.

Legtöbben hozzám valamilyen problémával jönnek, amivel már sokszor végigjártak több utat, én is teszek javaslatot, ha látom, hogy fájdalmuk kezelése nem az én kompetenciám. Mindig a teljes embert nézem, mire van szüksége, mindig holisztikusan, a teljes testet és lelket is figyelem, mert csak így tudok tiszta szívvel terápiára javaslatot tenni!